Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Usi de garaj

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Uşile de garaj tip rulou reprezintă un element foarte important în cadrul amenajărilor exterioare de calitate. Sunt recunoscute pentru fiabilitatea şi siguranţa lor fiind folosite si acolo unde nu se pretează o usă secţională.

Practice şi uşor de utilizat zi de zi, acestea pot fi folosite în diverse contexte, de la obişnuitul rol de uşă de garaj, până la cel de uşă pentru spaţiu comercial sau pentru o hală industrială/depozit etc.

Avantajul uşilor de garaj tip rulou faţă de cele secţionale constă în faptul că toate lamele se strâng într-o casetă care necesită şi ocupă un spaţiu mult mai mic. Astfel, prin modalitatea de închidere-deschidere, spaţiul ocupat de uşa de garaj este foarte mic, iar accesibilitatea este sporită.

Adâncimea sau înălţimea garajului nu mai reprezintă un factor de interes ca în cazul uşilor de garaj secţionale, întrucât cele tip rulou nu au nevoie de o suprafaţă de desfăşurare de-a lungul garajului şi nici nu-i diminuează înălţimea.

Din punct de vedere constructiv, uşile de garaj tip rulou sunt precum rulourile exterioare, însă de dimensiuni mai mari. Lamelele au dimensiunea de 55 sau 77 mm, în funcţie de mărimea lor, precum şi de rezistenţa şi izolarea termică necesare construcţiei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura