Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
2 pareri

Jaluzele verticale ondulate

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Jaluzelele verticale ondulate conferă un plus de frumuseţe în spaţiul dvs. printr-un aport de creativitate. Cu un design deosebit şi totodată foarte funcţionale oferă protecţia optimă împotriva luminii.

Prezente într-o gamă variată de culori, acestea sunt ideale pentru toate interioarele, având posibilitatea de a alege nuanţa potrivită pentru spaţiul pe care doriţi să-l redecorati.

Susţinute de o şină şi prevăzute cu metal în partea de jos (pentru o bună stabilitate), acestea sunt uşor de manevrat, putând fi trase fie de o parte sau de alta a ferestrei, fie central.

Descriere

Lamelele jaluzelelor verticale ondulate au lăţimea in partea groasă de 127 mm, micşorandu-se treptat până la 89 mm. Lumina se reglează prin intermediul lamelelor, acestea rotindu-se prin acţionarea lănţişorului cu bile. Prin acţionarea şnurului cu greutate se permite accesul lejer la deschiderea geamului.

Ax rotire: Realizat din aluminiu, forma stelară cu trei cai şi diametrul de Ø6 mm.
Şină de culisare: Realizată din aluminiu extrudat, lăţime 45 mm, înălţime 25 mm. Culoare standard: alb, vopsire în câmp electrostatic.
Cărucior: Confecţionat din plastic transparent.
Lamele textile: Colecţie foarte bogată de materiale cu culori variate şi ţesături delicate, confecţionate din material textil, ţesute, având la bază în compoziţie plastic (PES), fibră de sticlă sau bumbac.

Caracteristici

Lavabile.
Antistatice.
Termostabile.
Ingifuge (împiedică propagarea focului).
Sunt disponibile într-o gamă largă de materiale textile de calitate superioară tratate antistatic şi ignifug.

Date tehnice materiale

Compoziţie: 100% PES
Greutate: 160-330g/m
Lăţime bandă: 89mm / 127 mm
Rezistenţa culoare la lumină: ≥ 5
Rezistenţa culoare la frecare: 3-4
Variaţie dimensională la umezeală (%): < 0,5
Tratate ignifug
Trimite mesaj
Din Gura in Gura